tiistai 12. elokuuta 2014

Täysin uusi alku

Tästä se lähtee, ainakin toivon mukaan!
Oltuani poissa blogimaalmasta, noh, hyvin kauan ainakin omalla mittapuullani, tuntui luontevammalta luoda kokonaan uusi blogi, kuin jatkaa vanhan päälle. Lisäksi lähdettyäni armeijasta sääressä oleen hiusmurtuman ja tulehtuneen ranteen takia, tuntui siltä että tarviin jonkun ihan uuden proggiksen kuvioihin. 

Sinnepäin ja hauskemmin tulee olemaan hyväntuulinen tai siis ainakin pyrin pitämään suurimmat avautumiset pois täältä. Tämä siksi koska itsekin tulee toisinaan liiakseen keskityttyä niihin negatiivisiin asioihin ja jättää kaikki hyvä ja mukava vähemmälle huomiolle. Sisältö tulee koostumaan todennäköisesti ihan perusarkidiipadaapasta ja koitan saada tänne törkättyä myös piirrustuksia, valokuvia yms, sillä otin taas asiakseni tehdä jotain luovempaa, varsinkin nyt kun olen kuukauden liikuntakiellossa. Aika kuitenkin näyttää, mistä blogin sisältö tulee todellisuudessa koostumaan. 

Toivottavasti mun innostus tähän juttuun säilyy kauemmin kuin useampiin muihin juttuihin. Joka tapauksessa tervetuloa seuraamaan Sinnepäin ja hauskemmin -blogia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti